Hoe het allemaal begon

Om te weten hoe het allemaal begonnen is moeten we terug naar 1977.
De beweegredenen van Huib zijn terug te vinden in zijn jeugdige jaren. Vader Jan Colijn kreeg van Koninklijke Drukkerij G. Kolff NV de opdracht om in de naoorlogse jaren de kalendermarkt op poten te zetten.

Verkoopmonsters

Dit resulteerde in veel acquisitie en dan voornamelijk uit het telefoonboek. Het was zijn vader die Huib op zijn fietsje naar drukkerij Kolff stuurde om verkoopmonsters te halen. Al snel leerde Huib dat de extra kalenders die hij meekreeg het erg goed deden in de lokale cafe’s, waar hij op deze manier ook een extra aanvulling op het karige zakgeld wist te verdienen. Tot het moment dat Kolff aan vader Jan vroeg wat er toch met al die extra kalenders gebeurde die zij altijd meegaven….

Kalendervirus

Inmiddels was toch het kalendervirus al overgeslagen en het kamertje van Huib hing al snel vol met Nederland- en Zwitserland kalenders, en niet veel later ook de HEIDI kalender (de voorloper van de huidige Top-Cats kalender). Huib ging werken voor Cikam, maar na een korte periode besloot hij het zelf te gaan proberen. De afgelopen 30 jaar hebben pieken en dalen gekend, maar inmiddels heeft Huib een duidelijke positie in deze markt veroverd met daarbij de nodige ervaring en kennis.

Aantrekkende markt

Door de groeiende – en aantrekkende markt werden de grote oplagen kalenders vervolgens bij Muller Visual Communications gedrukt, waar John Muller (overleden 27 december 2020) als klankbord van Huib fungeerde.Dit resulteerde in een vruchtbare samenwerking in het Grafiplaza-pand op het Keurenplein te Amsterdam.

Roemenië

Door de globalisering in de Europese landen en de constante prijsdruk hebben Huib Colijn en Sander Muller , de zoon van John, nationaal en internationaal de handen in een geslagen en zich ook gevestigd in Cluj (Roemenië) en Skopje (Macedonië) waardoor wij een constant prijs niveau kunnen aanbieden, omdat de “goedkope handjes” ingeschakeld zijn, het vierkleuren werk blijft in Amsterdam, waar o.a. de grootste Abripers van Nederland staat .

In Amsterdam en Cluj zijn zo’n 80 werknemers dagelijks in een plezierige werksfeer bezig met uw opdrachten, van kantoor, studio, drukker en afwerkers, waardoor leverafspraken gehaald kunnen worden.

Duizenden kalenders

In de afgelopen jaren zijn er bij ColijnMuller BV duizenden kalenders vervaardigd, van traditionele fonds kalenders, (denk daarbij aan Nederland- Holland-, Top-Cats, Week-, Omlegweek- en drieluik kalenders) en specials, de zogenaamde business to business kalenders, op maat gemaakte bedrijfskalenders zoals voor : TBS Soest , Corus/Hoogovens, Aviko, NS, Joop van den Ende en vele andere.

Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan onze website, u kunt automatisch met ons communiceren, maar uiteraard staat onze telefoniste u graag te woord, uiteindelijk zijn we er voor u.

Smart
Ideas

365 dagen in beeld bij uw relaties, een jaar lang "marketing"

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kalender ideeen

Service:

MARKETING
BUSINESS TRADE

PROFESSIONAL DESIGN
ADVERTISING PRODUCT

PRODUCTION
CREATIVE IDEA